Agenda

Zaterdag 11 mei 2019. Wegens grote belangstelling organiseer ik weer een lezing over de Lichaamstaal en communicatie van de hond. Honden communiceren met elkaar en met ons door middel van hun lichaamstaal. Om je hond op de juiste manier te kunnen begeleiden is kennis van de lichaamstaal belangrijk. Aan de hand van een lezing en videomateriaal leer je de taal van de hond te begrijpen en hoe je met je hond kunt communiceren.
Kosten zijn € 25,00,- p.p. inclusief koffie, thee en lesmateriaal (deelname is zonder hond).

Meer info: KLIK HIER 

Tijd: 13.30-16.00u
Locatie: Zorgboerderij Amatheon
Raktweg 9
5406TV Uden

Zaterdag 25 mei 2019 organiseer ik een workshop Massage en Aromatherapie voor honden. Het is al lange tijd bekend dat massage en aromatherapie een positieve uitwerking hebben op het geestelijk en lichamelijk welzijn. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. In de workshop leer je de grondbeginselen van de massage en het gebruik van essentiële oliën. De workshop bestaat uit een deel theorie en praktijk. Er wordt in een klein groepje gewerkt met aandacht voor de persoonlijke zone van de hond. Deelname met je hond kan alleen in overleg.
Kosten zijn € 25,00,- p.p. inclusief koffie, thee en lesmateriaal.

Tijd: 13.30-16.00u
Locatie: Zorgboerderij Amatheon
Raktweg 9
5406TV Uden

Zaterdag 8 juni 2019 organiseer ik In samenwerking met Petra Driesen een lezing over Trainingsvrij opvoeden van honden. Petra Driesen is een landelijk bekend holistisch gedragstherapeut met jarenlange ervaring. In de lezing leer je kijken vanuit een nieuwe benadering naar je hond, waarin de belevingswereld en de behoeften van je hond centraal staan. Gezien de grote belangstelling en het aantal beschikbare plaatsen is het beter je snel aan te melden.
Kosten zijn € 25,00,- p.p. inclusief koffie, thee en hand-out.

Tijd: 13.30-16.00u
Locatie: Zorgboerderij Amatheon
Raktweg 9
5406TV Uden

Reacties zijn gesloten.