Agenda

Workshop Trainingsvrij opvoeden van honden

Op woensdagen 7, 14 en 21 augustus geef ik samen met Petra Driesen een 3-daagse workshop Trainingsvrij opvoeden.
Je leert in 3 dagen alle praktische en intuïtieve vaardigheden om een geweldige band met je hond op te bouwen. Zonder gebruik te maken van voedselbeloningen leer je hoe jouw hond ook buiten komt wanneer je hem roept. Verder gaan we ook in op hoe je je hond kunt begeleiden in situaties die hij moeilijk vindt. Hiervoor is het belangrijk dat hij zich veilig voelt en eigen keuzes kan maken. Bij het Trainingsvrij opvoeden leer je geen gehoorzaamheidsoefeningen, maar werk je aan de relatie met je hond.

Je hond is je beste vriend, “niet omdat hij doet wat je zegt, maar omdat je hem respecteert”.

Communiceren met je hond en je intuïtieve vaardigheden ontwikkelen lopen als een rode draad door deze workshop. Hond en mens worden op liefdevolle wijze begeleid. Jouw wijsheid en die van je hond mogen er eindelijk ZIJN.
Het trainingsvrij opvoeden is ontwikkeld door Petra Driesen en al met veel succes toegepast bij vele (probleem)honden en hun mensen.
Voor deze bijzondere workshop is slechts plaats voor 6 deelnemers met hond en 6 deelnemers zonder hond (wanneer je jouw hond niet mee kunt nemen).
We werken in een heerlijke grote en vooral ook koele zaal in Zeist en kunnen daar ook buiten werken. Privacy van de deelnemende honden is dan ook 1 van de voorwaarden waar wij garant voor staan.

De kosten van deze workshop bedragen 295 euro inclusief handout, koffie en thee.

De workshop is niet bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de hondenbranche.

Wil je deelnemen of meer informatie meld je dan aan via www.petradriesen.nl

 

Zaterdag 14 september 2019, Lezing Trainingsvrij Opvoeden, een andere kijk op honden!

Petra Driesen is een bekende holistische gedragstherapeut en heeft jarenlange ervaring in het werken met honden.Om een goede relatie met je hond op te bouwen wordt het aanleren van gehoorzaamheid als een voorwaarde gezien. Het aanleren van oefeningen is vaak bedoeld om controle te hebben over de hond. Natuurlijk is het handig als je hond bij je komt als je hem roept, maar dat heeft vooral met de veiligheid van je hond te maken. Een hond die niet luistert wordt vaak als ongehoorzaam gezien. Op cursussen wordt vaak geleerd dat je je hond veel met voertjes moet belonen. De oefeningen die je je hond aanleert, hebben weinig te maken met een goede band opbouwen. Je hond leert commando’s uit te voeren. Een goede relatie met je hond opbouwen betekent, dat je hond op jou kan vertrouwen, en dat hij zich veilig voelt bij jou. Je hond is je beste vriend, “niet omdat hij doet wat je zegt, maar omdat je hem respecteert”.

Tijdens de lezing zal Petra Driesen ingaan, dat je op een andere manier een relatie met je hond kan opbouwen die gebaseerd is op respect, keuzevrijheid en de belevingswereld van je hond.

Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met opgeven. 

Aanmelden voor de lezing kan via het contactformulier op mijn website. 

Kosten zijn € 25,00,- p.p. inclusief koffie, thee en een hand-out.

Tijd: 13.30-16.00u
Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Reacties zijn gesloten.