Gastenbook

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Marjolijn Marjolijn uit Arnhem heeft geschreven op 7 september 2021 om 03:23
Elza, wat ben je breed geschoold en wat weet je veel over gedrag, opvoeding, gezondheid, plus voeding, etc. en je blijft je maar bijscholen! ? Je geeft goede adviezen en kijkt daarbij vooral naar de behoeftes en mogelijkheden van zowel hond als mens. Je geeft een hele persoonlijke begeleiding, met daarbij ruimte voor eigen inbreng. Bedankt daarvoor!
Beheerdersantwoord van: Elza Heijmeriks
Hallo Marjolijn, Bedankt voor je fijne reactie.
Inge Inge heeft geschreven op 30 augustus 2021 om 19:10
Dank je wel, Elza, voor een leerzame middag! Er zaten een paar echte eye openers tussen over stress signalen van honden die ik tot voor kort juist interpreteerde als tekenen van ontspanning! De filmpjes die je liet zien, daar had je echt wat aan; je krijgt meteen voorbeelden. De manier waarop je lesgeeft, sprak me erg aan. Gepassioneerd vanuit je eigen, persoonlijke verhaal, met de hond als uitgangspunt (verfrissend!). Recht vanuit het hart. Ik kan het iedereen aanraden die echt om zijn hond geeft, maar ook mensen die geen hond hebben hebben hier iets aan, bijvoorbeeld als ze bang zijn voor honden.
Beheerdersantwoord van: Elza Heijmeriks
Hallo Inge, Bedankt voor je leuke reactie.
Leo Feijten Leo Feijten uit Uden heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 12:00
Het is nog zomer, maar de herfst en winter komen dagelijks dichterbij. Dat betekent weer veel te doen, zowel in het veld met speurlessen en trainingsvrij opvoeden van onze dierbare pups, pubers en volwassen honden. Ook het geven van lezingen en presentaties staan straks weer op het programma. Bedankt voor alle lessen en tot een volgende!
Elza Heijmeriks Elza Heijmeriks uit Arnhem heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 11:51
Welkom in mijn gastenboek. Alle berichten worden na goedkeuring geplaatst. Voelt u zich vrij uw bevindingen met anderen te delen. Het wordt zeker ook door anderen op prijsgesteld. Hartelijk dank voor uw bericht. Elza Heijmeriks

Reacties zijn gesloten.