Nieuws

Nieuw in Uden Speel-o-theek voor honden

Vind je het leuk om actief bezig te zijn met je hond, dan is hersenwerken samen met je hond een leuke uitdaging. Hersenwerken is puzzelen voor honden. Je hond gaat op zoek naar een voertje dat verstopt is in een spel. Je hond moet bedenken hoe hij dat voertje kan bemachtigen. Soms moet hij zijn poot gebruiken om iets te draaien of te verschuiven. Een andere keer moet hij zijn neus ergens in steken of zelfs iets met zijn bek oppakken.
Er zijn diverse mooie denkspellen te koop, maar deze zijn meestal prijzig. Je kunt ook voor een klein bedrag een spel gaan huren bij Stichting Speel-o-theek de Speelster in Uden. De Stichting Speel-o-theek de Speelster heeft een vestiging in Arnhem waar Marjolijn van Gaasbeek, coach hersenwerk voor honden een uitgebreid assortiment aan denkspellen voor honden verhuurt.

Wegens groot succes opent Elza Heijmeriks, hersenwerkbegeleider en gedragscoach voor honden een locatie in Uden. Je krijgt deskundig advies hoe je je hond aan de hand van een stappenplan een spel kan aanleren. Er zijn diverse denkspellen te huur, van eenvoudig tot moeilijk. Zo blijft het spelen afwisselend en uitdagend voor je hond.
Wij verzorgen ook regelmatig workshops waarin je leert om zelf spellen te maken van huis-tuin- en keukenmateriaal. Meer informatie over onze werkwijze, overzicht van de denkspellen en tarieven  kun je vinden op de website www.despeelster.nl

Mocht je belangstelling hebben voor het huren van een spel dan kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch: 06-51124098.

 

========================================================================================

 

Drie artikelen geschreven voor “De Golden Nieuws” door drs. Elza Heijmeriks: